EZT KELLENE TANITANI az iskolában is!

        

Az élet Nagy Titka a VONZÁS TÖRVÉNYE .

 

 

  A vonzás törvényének értelmében a hasonló hasonlót vonz, tehát amikor gondolsz valamire, újabb hasonló gondolatokat hívsz be az elmédbe.

 

A gondolatok mágneses erővel és saját frekvenciával rendelkeznek.

 

 Ha változtatni akarsz az életeden, ezt a frekvenciát, vagyis gondolataidat kell áthangolnod.

 

Jelenlegi gondolataid teremtik jövőbeni életedet. Az elmédet uraló elképzelések életed valós képeiként köszönnek majd vissza.

Semmi sem léphet be az életedbe anélkül, hogy tartós gondolataid meg ne hívnád.

 

Jó gondolatokkal a fejedben képtelenség rosszul érezni magadat.

 

Gondolataid határozzák meg rezgésszintedet. Ez utóbbiról érzéseid közvetlenül tájékoztatnak. Ha rossz a kedved, olyan frekvencián rezegsz, amely még több kellemetlenséget hív be az életedbe. Amikor azonban jól érzed magad, mágnesként vonzol magadhoz minden pozitivat.

 

A szép emlékek, a természet vagy a kedvenc zenéd, egy szempillantás alatt felderíthetik érzéseidet, és segíthetnek magasabb rezgésszintre emelkedni.

 

 A kérés, a hit és a befogadás - segít elérni vágyaidat.

 

A kérést azért kell megfogalmaznod, hogy ezzel magadban is tisztázd, mit is szeretnél. Amint az elmédben kirajzolódik egy kép, az első lépéssel már meg is vagy.

 

A hit annyit tesz, mint úgy cselekedni, beszélni és gondolkodni, mintha már megkaptad volna, amit kértél. Ha az ennek az állapotnak megfelelő frekvencián tartózkodsz, a vonzás törvénye majd elrendezi az embereket, az eseményeket és a körülményeket.

 

 A befogadás azt jelenti, hogy olyan érzéseket táplálsz, amelyek álmod automatikusan a megfelelő frekvenciára hangolják.

pld:

- Ha fogyni szeretnél, nem szabad a "fogyásra" összpontosítanod. Ehelyett összpontosíts inkább az ideális testsúlyodra. Érezd át a hozzá fűződő érzéseket, és meglátod, hamarosan eléred vágyott alakodat.

 

18· Ha valami aprósággal kezded,mondjuk egy csésze kávéval, vagy egy szabad parkolóhellyel, könnyen megtapasztalhatod a vonzás működését. Tudatosan hívd be az életedbe az adott dolgot! Amint megtapasztalod teremtő erődet, hamarosan kész leszel nagyobb dolgokra is!

 

Gondold végig előre a napodat! Gondold végig! Ha így teszel, lassan megszervezheted az életedet.

 

 Az elvárás nagyon erős vonzerőt hoz létre. Mindig azokat a dolgokat várd, amelyeket szeretnél, és sohase azokat, amelyeket nem akarsz.

 

A hála megélése rendkívül hatásos módja energiáid felemelésének és vágyaid elérésének. Mondj köszönetet mindazért, ami megadatott neked, és ezzel még több jót vonzol be az életedbe.

 

Ha előre hálát adsz azért, amit szeretnél, felgyorsítod vágyad beteljesülését, hiszen nagyon erős jelzést küldesz az univerzum felé.

 

Esténként, elalvás előtt gondold végig a mögötted álló nap eseményeit.

Képzeletben formáld át és játszd újra azokat a pillanatokat, amelyek nem a te akaratod szerint történtek.

 

Ha pénzre vágysz, összpontosíts a gazdagságra. Úgy lehetetlen meggazdagodni, hogy közben folyton a pénz hiányára gondol az ember.

 

Több pénzre vágysz? Adakozz! Ha bőkezű vagy, és örömmel osztod meg anyagi javaidat másokkal, azzal a "nekem rengeteg van” üzenetét közvetíted.

 

Ha társra vágysz, ügyelj rá, hogy gondolataid, szavaid, cselekedeteid és körülményeid ne keresztezzék elképzeléseidet.

 

Neked magaddal van dolgod. Önmagad feltöltése nélkül nincs mit adnod másoknak.

 

Szeresd és tiszteld önmagad, és ha így teszel, olyan embereket vonzol magadhoz, akik ugyanígy viszonyulnak hozzád.

 

Amikor rosszul érzed magad a bőrödben, blokkolod a szeretetet, és olyan embereket és helyzeteket vonzol magadhoz, akik és amelyek megerősítenek negatív önértékelésedben.

 

Arra összpontosíts, amit szeretsz magadban, és a vonzás törvénye további jó tulajdonságokat csalogat majd elő belőled.

 

Ha működőképes kapcsolatra vágysz, azt nézd, hogy mit tisztelhetsz a másikban, és ne panaszkodj. Ha a jó tulajdonságaira összpontosítsz, ezeket hozod elő belőle.

 

A placebóhatás jó példa a vonzás törvényének működésére. Ha a beteg valóban elhiszi, hogy a tabletta gyógyír a bajára, azt kapja, amit vár, vagyis meggyógyul.

 

A "tökéletes egészségre összpontosítás" módszerét bárki, bármilyen körülmények között alkalmazhatja.

 

 A nevetés örömöt szül, minden negativitást megszüntet, és csodás gyógyulásokat eredményez.

 

A betegséget a körülötte forgó gondolatok és a rá fordított figyelem tartják életben. Amikor rosszul érzed magad, ne beszélj róla - hacsak nem akarod súlyosbítani a helyzetet. Ha mások panaszkodását hallgatod, azzal energiát adsz betegségüknek. Ehelyett tereld pozitív irányba a beszélgetést, és képzeld el, hogy az illetők jól vannak.

 

Az öregedés csupán hiedelem, amely befészkelte magát az elmédbe.

Dobd hát ki onnan, és összpontosíts az egészségre és az örök fiatalságra.

 

Felejtsd el a betegségről és az öregedésről alkotott társadalmi sztereotípiákat! Semmi szükséged ilyen negatív üzenetekre.

 

Ha küzdesz valami ellen, azt - mivel érzelmeidet erősen ráirányulnak - bevonzod az életedbe. Nézz inkább magadba, és bocsáss ki egy új jelet gondolataid, illetve érzéseid által.

 

Ahelyett, hogy a világ problémáira fókuszálnál, összpontosíts inkább a szeretet, a bőség, a tanulás és a béke értékeire.

 

Sosem fogyunk ki a jóból, hiszen az univerzumban több mint elegendő van belőle mindannyiunk számára. Bőségre teremtettünk.

Gondolataid és érzéseid által kiveheted a részed az univerzum kiapadhatatlan bőségéből, és saját tapasztalatoddá teheted azt.

 

Dicsérj és áldj meg mindent a világon, és az összes negatívitás, illetve viszály feloldódik. Hangolódj a lehető legmagasabb frekvenciára, a szeretetre.

 

Csináld azt, amit szeretsz. Tedd fel magadban a kérdést: "Miben lelem örömömet?" És ahogy átéled ezt az örömöt, az univerzum örömteli dolgok egész lavináját zúdítja majd rád.

 

· Most, hogy megismerkedtél A Titokkal, csak tőled függ, mit kezdesz vele. . A választás a te kezedben van !!!

        

EZT KELLENE TANITANI az iskolában is! hozzászólásai

Szólj hozzá

0.039 mp